Είσοδος Mελών Εγγραφή Mελών Αλλαγή των στοιχείων μου Συστήστε μας σε φίλους σας Οι Παραστάσεις μου Ο Λογαριασμός μου Πέστε μας την γνώμη σας Δώστε Kριτική Έξοδος
ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ
Παραστάσεις στην Αττική
Παραστάσεις στην Ελλάδα
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
STAND-UP ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 Που 'Αρχισε. Εισάγετε τον τίτλο
 Που Θα Αρχίσει. Εισάγετε τον τίτλο
Θεατρική Περίοδος 2023-24
Σας δίνουμε λεπτομερείς πληροφορίες για το σύνολο των παραστάσεων και των θεάτρων που παίζονται, όπως το είδος της παράστασης, κριτικές, ώρες παραστάσεων, καθώς και όλες τις πρεμιέρες και τις τελευταίες παραστάσεις. Πληροφορίες, τόσο καλές όσο και οι τιμές των εισιτηρίων τους!
HalfTicket Εισιτήρια
Το HalfTicket.gr διαθέτει έναν αριθμό εισιτηρίων για αρκετές παραστάσεις, έτσι ώστε τα μέλη μας να μπορούν να τα προμηθευτούν και να απολαύσουν αυτές τις παραστάσεις στη μισή τιμή. Αν δεν είστε ακόμη ένα από τα μέλη μας, το να έρθετε στην παρέα μας είναι γρήγορο, εύκολο, δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε τώρα! Ελέγχετε συχνά τον κατάλογο των εισιτηρίων, διότι αλλάζει καθημερινά.
Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου γιορτάζει την επέτειο εξήντα επτά δημιουργικών χρόνων και ως ζωντανός οργανισμός που συνδιαλέγεται με την κοινωνία, συνεχίζει τη δράση του. Για να δείτε όλες τις παραστάσεις μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ εδώ. Για τις παραστάσεις της ενότητας «Ανοιγμα στην πόλη» που παίζονται στην Αθήνα πατήστε εδώ.
Καλοκαιρινές Περιοδείες
Το HalfTicket.gr παρέχει όλες τις πληροφορίες για τις πaραστάσεις που παρουσιάζονται σε περιοδεία. Για να δείτε την περιοδεία της παράστασηs που σας ενδιαφέρει στην Αττική πατήστε εδώ και για όλη την Ελλάδα εδώ.
Ομαδικά Εισιτήρια
Το HalfTicket.gr μπορεί να εξυπηρετήσει συλλόγους, γκρουπ και γενικά ομάδες ανθρώπων που ενδιαφέρονται για μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και ακόμα καλύτερες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Specials
Η ιδιαίτερη σχέση μας με τους θεατρικούς παραγωγούς, μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέσουμε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε μειωμένες τιμές για τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, ειδικά για τα μέλη μας. Ελέγχετε συχνά τον κατάλογο των εισιτηρίων διότι αλλάζει καθημερινά.
Κριτικές & Σχόλια
Τα μέλη του Halfticket.gr που αγοράζουν εισιτήρια και παρακολουθούν μία συγκεκριμένη παράσταση, μπορούν να γράψουν βαθμολογική αξιολόγηση για αυτή και μόνο την παράσταση μία φορά. Επιπλέον, μπορούν να γράψουν ακόλουθα σχόλια. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στα μέλη μας αξιόπιστες κριτικές.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
 
Επιλέξτε στο παραπάνω ημερολόγιο τήν ημέρα που θέλετε για να μάθετε ποιες παραστάσεις παίζονται και πού. Επιλέξτε παραστάσεις που παίζονται
Στην Αθήνα/Πειραιά.
Σε περιοδεία στην Αττική.
 
ΘΕΑΤΡΑ
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ
 Εισάγετε το όνομα
 
ΧΑΡΤΗΣ ΘΕΑΤΡΩΝ
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
 
ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Μην χάσετε κανένα άλλο event! Μπείτε τώρα στην παρέα μας για να λάβετε ειδοποιητήρια e-mail. Εγγραφείτε σήμερα!
 
ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
 
 
 
 
   
Πώς αγοράζω HalfTickets για μία παράσταση;
Για να αγοράσετε HalfTickets θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα:
  • Βήμα 1ο: Τι παίζεται: Αν γνωρίζετε την ημερομηνία που θα θέλατε να προγραμματίσετε την έξοδό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο στην επάνω δεξιά γωνία. Kάνετε κλικ σε εκείνη την ημερομηνία για να δείτε τι παίζεται τη συγκεκριμένη ημέρα. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε τις συνδέσεις στα αριστερά, κάτω από την αναζήτηση.
  • Βήμα 2ο: Τώρα βρίσκεστε στη σελίδα με όλες τις παραστάσεις που παίζονται, από όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτή που θέλετε. Αφού επιλέξετε, κάνετε κλικ στην επιλογή Αγοράστε Εισιτήρια.
  • Βήμα 3ο: Τώρα βρίσκεστε στη σελίδα με το show που έχετε επιλέξει, όπου μπορείτε να δείτε τις ώρες που παίζεται. Επιλέξτε την ώρα που θέλετε και κάνετε κλικ επάνω της.
  • Βήμα 4ο: Αν δεν έχετε εγγραφεί ή συνδεθεί, μπορείτε να το κάνετε σε αυτή τη σελίδα. Διαφορετικά αγνοήστε αυτό το βήμα.
  • Βήμα 5ο: Τώρα βρίσκεστε στη σελίδα αγοράς εισιτηρίου όπου μπορείτε να προσδιορίσετε πόσα εισιτήρια θέλετε. Έπειτα κάνετε κλικ στην επιλογή Αγοράστε Εισιτήρια.
  • Βήμα 6ο: Αυτό είναι το τελευταίο βήμα. Εισάγετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας και θα λάβετε έναν αριθμό επιβεβαίωσης, καθώς και τα εισιτήρια σας.
Close Window
Halfticket Eisithria gia tis eklektew parastaseis
Close Window
Ασφαλείς αγορές
Οι αγορές στο HalfTicket.gr είναι ασφαλείς. Προστατεύουμε την ασφάλεια της πιστωτικής σας κάρτας και όλων των προσωπικών πληροφοριών σας χρησιμοποιώντας, το ασφαλές λογισμικό πεδίο (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί τον αριθμό πιστωτικής κάρτας σας καθώς ταξιδεύει μέσω του διαδικτύου.
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Το HafTicket.gr αντιλαμβάνεται τη σημασία της ιδιωτικότητάς σας. Δεν θα πωλήσουμε, δεν θα ανταλλάξουμε, ή νοικιάσουμε οποιεσδήποτε από τις προσωπικές πληροφορίες σας σε κάποιον τρίτο. Ορισμένες επιχειρήσεις μας βοηθούν στη διαδικασία και εγκρίνουν τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Έχουν μόνο πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες σας, που είναι απαραίτητες για να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, και δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Για την προστασία σας, δεν τοποθετούμε cookies στον υπολογιστή σας. Παρακαλούμε, ελέγξτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σας, συχνά. Ενδιαφερόμαστε πολύ για την άποψή σας σχετικά με τις πολιτικές μας. Επομένως, θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας που μπορείτε να μας τα στείλετε μέσω e-mail στο staff@HalfTicket.gr
Close Window
Πως παίρνω τα εισιτήρια μου;
Τα εισιτήρια εκδίδονται από το ταμείο του εκάστοτε θεάτρου και συνήθως τα παίρνετε λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. Για ορισμένες παραστάσεις, τα εισιτήρια στέλνονται ταχυδρομικώς.
Μπορείτε να μου πείτε τον αριθμό της θέσης μου;
Επειδή δεν εκδίδουμε τα εισιτήρια οι ίδιοι, δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς θέσεις σας. Εγγυημένα θα καθίσετε στην πλατεία του θεάτρου. Τα μέλη μας γενικά διαπιστώνουν ότι οι θέσεις τους είναι καλές, και περιστασιακά τα θέατρα αναβαθμίζουν τους πελάτες μας στις καλύτερες δυνατές θέσεις.
Είναι αυτές καλές θέσεις;
Αυτές είναι θέσεις που κανονικά πωλούνται για την πλήρη τιμή. Δεν είναι τοποθετημένες πίσω από κάποια κολώνα ή διαφορετικά παραγκωνισμένες.
Η παρέα μου θα καθίσει κοντά;
Εφ' όσον αγοράζετε τις θέσεις σας με μια συναλλαγή, οι θέσεις θα είναι διπλανές. Εάν θα είστε μεγάλη παρέα ή αγοράζετε ομαδικά εισιτήρια θα επικοινωνήσουμε με το εκάστοτε θέατρο και θα κάνει ό,τι καλύτερο για να εξυπηρετηθείτε.
Εάν έχω μία ερώτηση, ποιον να ρωτήσω;
Ελάτε σε επαφή μαζί μας, και θα σας απαντηθεί οποιοδήποτε ερώτημα.Εαν έχετε απορίες σχετικά με την αγορά σας μην επικοινωνήσετε με το ταμείο του θεάτρου, γιατι δεν θα έχουν πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας, διότι ενημερώνονται λίγο πριν την έναρξη της παράστασης Ελάτε σε επαφή μαζί μας, sending us an e-mail στο staff@halfticket.gr και θα σας απαντηθεί οποιοδήποτε ερώτημα.
Close Window
Η Παράσταση Ακυρώθηκε
Η παράσταση που επιλέξατε ακυρώθηκε. Μπορεί
  • Να συνεχίσετε την περιήγησή σας στις παραστάσεις και σε αυτές που προσφέρουν Halftickets κάνοντας κλικ κλικ εδώ.
  • Να αποσυνδεθείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Close Window
Η Αγορά Ολοκληρώθηκε
Η αγορά σας ολοκληρώθηκε. Μπορεί
  • Να συνεχίσετε την περιήγησή σας στις παραστάσεις και σε αυτές που προσφέρουν Halftickets κάνοντας κλικ εδώ εδώ.
  • Να αποσυνδεθείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Close Window

Halftickets
Πληροφορίες των παραστάσεων που διαθέτουν εκπτωτικά εισιτήρια